Rimowa predstavlja kolekciju kofera „Hammerschlag”

Više slika

Više slika

Od svog lansiranja 1898. godine, brend Rimowa se etablirao kao pionir, besprekorno spajajući formu i funkciju za stvaranje vizionarskih „alata za mobilnost“.

Danas, u znak počasti ovom nasleđu, luksuzna kuća sa zadovoljstvom predstavlja „Hammerschlag“, novu kolekciju prtljaga inspirisanu ikoničnim arhivskim modelom iz bogate istorije brenda.

Izgrađena imajući na umu svoje zanatsko nasleđe, nova kolekcija crpi inspiraciju iz prošlosti, sa prepoznatljivim novim aluminijumom nazvanim „Hammerschlag“, nemački izraz koji znači „udarac čekićem“.

Osim svoje sposobnosti da uhvati i reflektuje svetlost, teksturirani aluminijum je bio cenjen zbog svoje sjajne, polirane površine, upečatljivog kontrasta sa mat završnim slojem koji je preovladavao u ranim godinama industrije. Sada, ovaj arhivski komad ima veliki povratak sa Rimowa Hand-Carry Case Hammerschlag i Rimowa Cabin Hammerschlag.

Kako bi proslavila ovo lansiranje, Rimowa se okreće svetu muzike, povlačeći paralele između jedinstvenog motiva kućišta i ritmičkih pokreta klavirskih dirki koje proizvode zvuk. U srcu kampanje, nemački muzičar i kompozitor Nils Fram donosi zadivljujuće izvođenje svog dela „Hammers” u Berlinu, pri čemu svaka nota rezonuje sa ponavljajućim, ali nijansiranim pokretima koji udahnjuju život i muzici i dizajnu.

Ograničena kolekcija će biti objavljena u numerisanim komadima, ispisanim na kožnoj postavi unutar kofera. Kolekcija se sastoji od 1898 Rimova Cabin Hammerschlag kofera i 966 Rimova Hand-Carry Cases Hammerschlag kofera.

Od 28. marta 2024. kolekcija „Hammerschlag“ biće dostupna u prodavnicama Rimowa širom sveta i onlajn na sajtu brenda.

Luxury Experience