Rimowa „Never Still“ kampanja sa Rijanom u glavnoj ulozi

Brend luksuznih kofera Rimowa predstavlja novu kampanju „Never Still“ koja uključuje veliki broj poznatih ličnosti.

Zvezda reklamne kampanje je pevačica i poslovna preduzetnica Rijana, koja putuje sa stilom, prikazujući izbor svetlih i živopisnih dizajna. Snimljena od strane Greja Sorentija, Rijana pozira u heklanom topu koji je kombinovan sa panama leopard šeširom i šarenim kardiganom. Još jedan snimak kampanje prikazuje Rijanu u zelenom bikiniju i farmerkama. Pevačica je snimljena u pustinjskom okruženju, a takođe glumi u kratkom filmu koji je predstavljen povodom nove kolekcije, zajedno sa drugim slavnim ličnostima, uključujući pevačicu Peti Smit, košarkaša LeBrona Džejmsa i tenisku zvezdu Rodžera Federera.

„Inspirisana globalnim promenama u poslednje dve godine, priča kampanje istražuje važna pitanja o novoj ulozi koju će putovanja imati u našim životima“, objašnjava izvršni direktor kompanije RIMOWA u saopštenju za javnost. „Gledajući u budućnost, sledimo primer naše četiri ikone, koje su oskoristile ovaj period pauze da svoja očekivanja i iskustva putovanja resetuju u nešto još značajnije. RIMOWA je oduvek verovala u svrsishodna putovanja, vrednost koja danas ima još veći značaj dok prelazimo u ovo uzbudljivo sledeće poglavlje.”

U pratećem videu zvezde objašnjavaju šta im je putovanje značilo tokom pandemije, prikazujući torbe i kofere kompanije RIMOWA.

Povezane teme