Rimowa lansira novu kapsul kolekciju inspirisanu ružičastim kvarcom

Ružičasti kvarc je kristal za koji se generalno veruje da ima lekovita svojstva i obično dolazi u šarmantnoj nijansi ove delikatne boje, koja oko sebe raspršuje dobre vibracije... 

Brend Rimowa je iskoristio ovu priliku da prigrli moćni kristal (i njegovu prepoznatljivu ružičastu nijansu) za svoju kultnu liniju kofera od aluminijuma, što je rezultiralo stvaranjem nove ružičaste metalik školjke koja se pridružuje postojećim klasicima u crnoj i srebrnoj boji.

Nova kapsul kolekcija dolazi u zadivljujućoj Quartz Pink boji, koja je nastala dodavanjem specijalnog ružičastog pigmenta u metalnu leguru za dugotrajan sjaj. Koferi takođe ostaju lagani, ali čvrsti, zahvaljujući preciznim inženjerskim tehnikama koje je razvio brend Rimowa.

Bez obzira na izbor veličine kofera, svi iz linije Original Quartz opremljeni su inovativnim sistemom na više točkova i teleskopskom ručkom sa odgovarajućim ružičastim detaljima.

Rimowa brend je takođe dizajnirao „Personal“ svakodnevnu torbu koja se nosi preko tela, napravljenu od ultra otpornog ružičastog aluminijuma dimenzija 21,5 x 13 cm. Svaka torba ima unutrašnjost od kože sa dva odeljka i centralnim džepom sa rajsferšlusom, dok elementi od ružičaste kože upotpunjuju izgled torbe.

Kolekcija Quartz Pink kapsul je u prodaji od 23. juna 2022.

Luxury Experience