Rimowa gleda ka moru najnovijom kapsul kolekcijom kofera

Peach Fuzz bi mogla biti Pantone boja godine za 2024, ali brend Rimowa je imao nešto drugo na umu za ovu godinu.

Poznati brend luksuznog prtljaga je lansirao novu Sea Blue kolekciju za svoj Essential asortiman polikarbonatnih kofera. U ostalim kategorijama, putni aksesaori kao što su toaletne torbice takođe dolaze u novoj nijansi.

Inspirisan hladnim plavim vodama i osvežavajućom snagom mora, Sea Blue osvaja u kombinaciji sa blistavim sjajem na Rimowa polikarbonatnom prtljagu sa žlebovima. Dostupna u tri veličine, Cabin, Check-In L i Trunk Plus, sezonska ponuda je savršena za vaša prolećna i letnja putovanja. Osim toga, lagana, ali čvrsta svojstva Essential kolekcije pružaju savršenu ravnotežu oblika i funkcije.

Ako unutrašnjost sa dvostrukom organizacijom sa mrežastim džepovima na patent zatvarač i podesivim fleksibilnim pregradama nije dovoljna, razmislite o nabavci Rimowa „kocki“ za pakovanje. Dostupne u različitim veličinama, reciklirane najlonske futrole sa rajsferšlusom imaju vodootpornu unutrašnjost od 100 posto poliestera.

Kolekcija je dostupna u prodavnicama od 4. januara, kao i na sajtu brenda. Vreme je da krenete na novo putovanje sa Rimowa koferima dok osvajate nebo i mora sa ovom zadivljujućom novom nijansom.

Luxury Experience