Rimova predstavlja kofer inspirisan svemirom koji je savršen za vaša putovanja

Putujete negde uskoro? Rimova ima specijalno izdanje kofera inspirisano svemirom koji je tu da vas odvede na Mesec ili negde bliže.

Ovog novembra, brend poznat po svojoj izradi, nasleđu i kvalitetu lansira Original Cabin Moon kofer sa karakterističnom reljefnom kožom koja je transformisana tako da odražava kraterski pejzaž Meseca.

Ovo je nastavak međugalaktičke odiseje brenda, kolekcije koja je lansirala dva ekskluzivna kofera inspirisana Marsom i Merkurom ranije ove godine. Novi kofer je predstavljen u ograničenom izdanju sa samo 750 numerisanih modela, cifra koja označava 750.000 km putovanja od sedišta brenda u Kelnu do Meseca i nazad.

Zahvaljujući stručnosti Rimowa brenda, upadljiva završna obrada izgleda kao realističan lunarni dizajn koji je pun dubine i izgleda baš kao površina Meseca. I kao omaž astronautskom svemirskom odelu, kofer ima crvene i bele detalje, praćene belom kožnom trakom sa crvenim ivicama, što ga čini kolekcionarskim predmetom koji će voleti svi koji su opsednuti svemirom.

Kao i kod svih originalnih kofera, specijalno izdanje dolazi sa značkom od eloksiranog aluminijuma ugraviranom sa logoom brenda i ima svoj patentirani sistem sa više točkova i teleskopsku ručku za glatko i lako upravljanje.  

Sa dimenzijama 40 x 55 x 23 cm, čvrsta i elegantna kreacija je idealna kako za vaša kratka putovanja vikendom, tako i za duga putovanja kada samo želite da ovaj kofer insirisan mesecom bude bliže vama.

Original Cabin Moon će biti dostupan u prodavnicama Rimowa od 10. novembra 2021, taman na vreme za vaše sledeće putovanje.

Povezane teme