Retro Chanel naočare od 5.449 dolara

Sve što Chanel brend lansira, praktično odmah postaje trend, koji uprkos svim tokovima vremena i mode, ostaje večan…

Ukoliko imate Chanel torbu od pre tri decenije – ona će biti nešto na čemu će vam istinski ljubitelji mode zavideti. Pa, ovoga puta, naš predmet obožavanja potiče iz arhivske Chanel kolekcije iz 1994.godine. Tokom modne revije održane u proleće 1994.godine, modeli su defilovali pistom noseći naočare za sunce dekorisane biserima, koje su nastale kao delo Karla Lagerfelda, slavnog modnog genija, čija je zaostavština zauvek deo našeg sveta.

Ove okrugle lepotice dolaze sa obojenim staklima i srebrno toniranim metalnim delovima, na kojima se mogu videti sitni tragovi nošenja. Njihovi obodi dekorisani su biserima, koji su lažni, ali su ih bez obzira na to nosile brojne zvezde, kao što je na primer Rijana.

Ovaj ikonični modni aksesoar odmah će vas transformisati u Chanel divu, odišući retro šarmom i perfekcijom. Okrugli ramovi dekorisani biserima su pravi kolekcionarski primerak, koji dolazi sa cenom od 5.449 dolara. Chanel naočare napravljene su u Italiji, ali će vam pomoći da ostavite savršeni utisak, gde god da se nađete.