Ralph Lauren RL 888 torba debituje sa western vibracijama

Više slika

Više slika

Ralph Lauren, ime koje sinonimno označava večnu eleganciju, predstavio je svež dodatak kolekciji torbi, RL 888.

Ova nova linija torbi dostupna je u različitim stilovima, uključujući modele koji se nose preko tela, sa gornjom ručkom i mini siluetu, pri čemu je svaka inspirisana arhitekturom Njujorka.

Kampanja za torbu Ralph Lauren RL 888, vizuelna gozba divljeg romantizma, predstavlja top modele Fei Fei San i Anu Evers. Sa stilizacijom Meril Grifit, dame nam prikazuju kaubojske šešire, western čizme i teksas komade, kako bi na savršeni način akcentovale nove aksesoare. Ova estetska opcija je u kontrastu sa suptilnim luksuzom njegove kolekcije pre fall 2023 koja je nedavno predstavljena.

Fotografije Kartera Berga spajaju suštinsku crtu brendiranih torbi koje su izrađene u Firenci i prirodne kontradikcije zemlje koja inspiriše Ralfa Lorena. Svojim rečima, dizajner kaže: "Inspirisan sam lepotom prirodnog sveta - zemljom kontradikcija gde nebo i krupan teren dolaze zajedno."

Kratki film naslovljen "Izvan Vremena" dodatno upotpunjuje kolekciju prikazujući torbu i povezujući je sa osećajem beskonačnosti. Kolekcija RL 888 predstavlja otelotvorenje evoluirajuće tradicije, pronalazeći harmoniju u kontrastima i nudeći novi oblik izražavanja za one koji je nose.

Luxury Experience