Putujte sa stilom uz Louis Vuitton Horizon Rolling kofere

Brend Louis Vuitton je sinonim za putovanja.

Od svog osnivanja, luksuzni brend je kreirao kofere i torbe koje odražavaju evoluciju putovanja. Ali, sa promenom vremena dolaze i promene potreba (jer niko ovih dana neće uzeti ogroman prtljažnik sa čvrstom strukturom i uneti ga u avion), što nas dovodi do obimne serije prtljaga kreirane u saradnji sa Markom Njusonom.

Pošto je istorija Louis Vuitton brenda definisana inovacijama u putovanjima, brend unapređuje svoju seriju Rolling Luggage lansiranjem Pegase kofera, koji je Mark Njuson nedavno ponovo osmislio. Među najuticajnijim industrijskim dizajnerima svoje generacije, Njuson je sarađivao sa brendom Louis Vuitton na dva prethodna dizajna 2016. godine: Horizon, a zatim Horizon Soft.

Čuveni industrijski dizajner sada je osmislio kofere koji nude prostranu unutrašnjost što ih čini savršenim za sva vaša predstojeća putovanja. Široka ergonomska ručka je takođe definitivan plus, a 4 kompaktna točka pružaju odlično upravljanje dok ste u pokretu.

Svaki kofer je neverovatno lagan zahvaljujući upotrebi ultra laganih materijala, poput alumijiuma (plus jednostavnu unutrašnju mrežastu postavu), a Horizon uspeva da zadrži svoju čvrstu strukturu sa ojačanim kožnim uglovima kako bi ostao u vrhunskom stanju nakon dužeg korišćenja. Takođe dolazi u različitim veličinama kao što su Horizon 50 i Horizon 55 za ručni prtljag, do većeg Horizon 70 ako vam ikada zatreba više prostora.

Cene se kreću u zavisnosti od materijala po vašem izboru. Klasični stilovi će uvek uključivati one u Damier Ebene i Monogram Canvas, ali možete se radovati i opcijama kao što su Epi, Taiga i Taurillon ako više volite kofere od pune kože.

Kolekcija Horizon je tu da vam pomogne da putujete sa stilom kad god i gde god poželite.

Luxury Experience