Putujte sa stilom uz novu Gucci Supreme Canvas kolekciju

Monogram brenda Gucci "GG" je jedna od najprepoznatljivijih grafika u svetu mode, a sada je ponovo osmišljen u potpuno novoj boji: plavoj.

Kombinacija boja se u stvari vraća iz bogate arhive brenda Gucci (prvi put je debitovala 70-ih godina), kao deo kolekcije Love Parade.

Kada je Gucci u pitanju, brend je uvek bio sve samo ne minimalistički, a nova GG kolekcija je usmerena na vraćanje logomanije na najbolji mogući način. Legendarni print u plavoj i bež boji prekriva mnogo komada, uključujući prtljag i tašne kao što su Jackie i Dionysus, kao i obuću i druge modne dodatke. Tu su i dve prostrane torbe zajedno sa torbom za odeću, a sve su savršene za osobu koja voli da putuje sa stilom.

Prepoznatljive Princetown mokasine su ponovo osmišljene u dezenu logotipa, kao i Rhyton patike, a u kolekciji vas očekuju i komadi nameštaja, kao i posuđe sa istim printom. Kontrast plavog otiska je plavo-crveno iteracija prepoznatljive trake, koja se proteže preko torbi, umesto uobičajene zeleno-crvene kombinacije koju smo navikli da vidimo na bež štampi.

To je nesumnjivo kolekcija za istinskog ljubitelja brenda Gucci, a sa mnoštvom uzbudljivih kolaboracija koje će biti objavljene u narednih nekoliko meseci, spremni smo da vidimo kako Gucci raste.

Ako želite da dodate neke Gucci komade u svoju kolekciju, Blue GG Canvas komadi su trenutno dostupni na sajtu i u prodavnicama brenda Gucci.