PUMA Hoops, LaMelo Bol i Porsche predstavljaju kolekciju PUMA x PORSCHE

PUMA Hoops i profesionalni košarkaš LaMelo Bol udružuju snage sa brendom Porsche kako bi otkrili dugo očekivanu PUMA x PORSCHE kolekciju.

Predviđena za lansiranje 17. februara 2024. godine, ova dinamična saradnja obećava da će redefinisati granice mode inspirisane sportom sa smelim spojem brzine, stila i inovacija.

Crpeći inspiraciju iz legendarnog Porsche 911 Turbo i bogatog automobilskog nasleđa Indijane, PUMA x PORSCHE kolekcija predstavlja upečatljiv niz trkački inspirisanih grafika u živopisnim žutim i crnim bojama. Svaki komad oličava duh inženjeringa visokih performansi i atletske snage.

U srcu kolekcije su košarkaške patike visokih performansi koje oličavaju suštinu brzine i agilnosti. Patike sa potpisom LaMelo Bola MB.03, svedočanstvo su njegovog jedinstvenog stila i talenta na terenu i van njega. Ukrašene smelim žuto-crnim tonovima, MB.03 odaju počast kultnom Porsche 911 Turbo dok uključuju najsavremeniju PUMA Hoops tehnologiju. Od prilagodljivog NITROFOAM™ jastučića do poboljšanog prianjanja, svaki element je pažljivo izrađen da podigne vašu igru na nove visine.

Ali inovacija se tu ne zaustavlja budući da je predstavljen revolucionarni All-Pro NITRO™, gde se kultna izrada Porsche automobila susreće sa inovativnim dizajnom PUMA Hoops. Sa svojom uglađenom siluetom i smelim žutim akcentima, ove patike su čudo visokih performansi dizajnirane za modernog sportistu. Uz naprednu NITROFOAM™ tehnologiju amortizacije i stabilnosti, All-Pro NITRO™ su dizajnirane da vam pomognu da uvek budete ispred konkurencije.

Osim obuće, PUMA x PORSCHE kolekcija nudi odabrani izbor odeće koja neprimetno spaja atletsku snagu sa automobilskom elegancijom. Od dukseva i jakni do majica i pantalona sa grafikom, svaki komad je dizajniran da otelotvori duh brzine i sofisticiranosti.

Sa cenama u rasponu od 45 do 175 dolara, PUMA x PORSCHE kolekcija će biti dostupna kod odabranih prodavaca, uključujući PUMA.com, Porsche.com i Foot Locker. Bilo da ste košarkaški entuzijasta ili ljubitelj automobila, ova saradnja vas poziva da doživite uzbuđenje brzine sa stilom.

Luxury Experience