Prtljag za sve one koji žele da putuju sa stilom

Dok su u čitavom svetu i dalje na snazi restrikcije po pitanju putovanja uzrokovane pandemijom korona virusa, Globe Trotter brend je odlučio da lansira svoju novu No Time To Die kolekciju prtljaga…

Iako datum lansiranja, a i sam naziv kolekcije dolaze u vrlo nepovoljno vreme, ona je svakako elegantna, uglađena i inspirisana novim Bond filmom istog imena, čija je svetska premijera pomerena za novembar ove godine. Ukoliko želite da putujete oko sveta sa stilom, poput čuvenog agenta 007, nova Globe Trotter kolekcija može biti prava stvar za vas.

Komadi iz ove kolekcije zapravo su inspirisani modelima koji će biti predstavljeni u predstojećm filmu, pri čemu asortiman sadrži carry-on i check-in kofere sa točkićima, koji su finiširani Ocean Green Vulcanised Fibreboard, sa veličanstvenim crnim kožnim obodima.

Najveći kofer koštaće vas oko 2.220 britanskih funti i on je definitivno najbolja opcija za duga putovanja. Dovoljno prostran za više odevnih kombinacija, rezervne cipele i brojne aksesoare, predivni kofer dolazi sa produžnom ručkom, dva interna mrežasta kaiša i centralnim zaključavanjem.

Potom, model koji košta 1.905 britanskih funti je najpopularniji komad ovog brenda, a savršen je za vikend ili poslovna putovanja. Osim dimenzija, sve druge detalje deli sa svojim većim bratom.

Na kraju, klasična crna etiketa za prtljag takođe dolazi sa cenom, koja iznosi 110 britanskih funti, a dekorisana je No Time To Die logoom i ručno je izrađena, sa kontrastnim šavovima i amblemom brenda.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion