Pronašli smo savršene čizme za ovu sezonu!

Kada se radi o modnim aksesoarima, svaki od njih sa sobom donosi posebnu priču i relevantnost u sezoni kojom dominira…

Na proleće i leto, tu su lagane marame, naočare za sunce, sandale i papuče, dok tokom jesen/zima sezone, šalovi, kape, rukavice i čizme sa razlogom zauzimaju svoje mesto na vrhu naše must have liste. Čizme zauzimaju posebna mesta u našim srcima, jer se nose tokom najkraćeg vremenskog perioda, ali imaju najsnažniji efekat, kako na naše odevne kombinacije, tako i na naše samopouzdanje.

Kao što i sami znate, brojni brendovi su do sada već predstavili svoje jesen/zima kolekcije, a sada im se pridružuje i Isabel Marant. Slavna modna kuća angažovala je Tejlor Hil kako bi lansirala svoju jesen/zima 2020 kampanju, gde su čizme u samom centru pažnje. Tejlor je pozirala pred objektivom Marka Rabadana, a na sebi je ponela uglađene odevne kombinacije, akcentovane komadima nakita, čizmama i tašnama.

Stilista Leticija Leporku fokusirala se na šik ansamble, uključujući klasičnu crnu, belu i električno plavu boju. Na jednoj fotografiji, Tejlor je ponela James minđuše u srebrnom tonu, dok je na drugoj možemo videti kako pozira u bazenu na naduvavanje zajedno sa Naoko tašnom.

Duboke čizme, koje idu skoro skroz do kolena, akcentovane su šarmantnim potpeticama i metalik detaljima, zbog kojih lako mogu postati vaš omiljeni deo jesen/zima sezone.

Valeri Veil radila je na dizajnu seta, dok nenaglašenu šminku potpisuje Sofea Jen, a frizuru Marion Ane.

Luxury Experience