Porsche Design Roadster Pro kolekcija je vaš savršeni pratilac za putovanja

U brzom svetu putovanja, pronicljivi pojedinci traže dodatke koji neprimetno spajaju stil i funkcionalnost.

Tu na scenu dolazi Porsche Design Roadster Pro serija, kolekcija pažljivo izrađenih stvari za putovanja napravljenih od vodootporne najlonske tkanine koja redefiniše putnu opremu. Ovi izuzetni komadi zadovoljavaju potrebe sofisticiranih putnika, nudeći neuporedivu udobnost i zaštitu za vaše stvari.

Zamislite da imate idealnog saputnika za svaki aspekt vašeg putovanja. Porsche Design Roadster Pro serija uključuje Shoulder Bag (torbu za rame), Backpack (ranac) i Weekender torbu za rame dizajnirane da zadovolje vaše jedinstvene zahteve. Ovi komadi imaju prostrane unutrašnje pregrade i funkcionalne džepove, obezbeđujući da elektronski uređaji, dokumenti, lični predmeti i prtljag nađu siguran i organizovan dom.

Ranac, dostupan u tri veličine, je genijalno dizajniran da se neprimetno pričvrsti za ručku vašeg kofera, čineći putovanja još lakšim. Štaviše, inovativni dodir modernosti je ugrađen kroz integraciju dva USB porta.

Torba za rame, dostupna u dve veličine, bez napora se prilagođava vašem stilu pomoću podesivog kaiša što je čini udobnim i elegantnim izborom za svaku priliku. Oni koji izaberu Weekender putovaće udobno zahvaljujući ručkama za nošenje i postavljenom kaišu za rame.

Porsche Design Roadster Pro serija ne samo da se ističe u funkcionalnosti već i odiše nepogrešivim osećajem elegancije. Tekstilna postava, ukrašena kultnim Porsche Design amblemom i prepoznatljivim uzorkom žlebova iz kolekcije Roadster Hardcase, uspostavlja vizuelnu vezu između komada. Savremeni dodir se postiže upotrebom elegantnih crnih metalnih elemenata koji naglašavaju posvećenost brenda modernoj estetici. Za one koji imaju sklonost ka personalizaciji, kolekcija je dostupna u tri bezvremenske nijanse: crnoj, tamnoplavoj i antracit.

Jedna od istaknutih karakteristika Porsche Design Roadster Pro serije je besprekorna kombinacija izdržljivosti i lagane konstrukcije. Izrađeni od robusnog, ali laganog najlonskog materijala, ovi osnovni elementi za putovanja su napravljeni da izdrže stroge uslove čestih putovanja. Štaviše, poboljšana vodootpornost najlona osigurava da vaše stvari ostanu zaštićene čak i u nepredvidivim vremenskim uslovima.

Porsche Design Roadster Pro serija razume zahteve putovanja, zbog čega uključuje lako održavanje u svoju filozofiju dizajna. Lagane mrlje se mogu bez napora obrisati suvom krpom, dok se tvrdokorne mrlje, poput masnoće, mogu rešiti blagim sredstvom za odmašćivanje. Ova promišljena karakteristika osigurava da vaši saputnici za putovanja zadrže svoj netaknuti izgled tokom brojnih avantura.

Luxury Experience