Philipp Plein x Snoop Dogg kolekcija patika sa četvorocifrenom cenom

Nemački modni dizajner Filip Plajn poznat je po svojoj ekstremno luksuznoj odeći i modnim dodacima.

Nova linija nameštaja koju smo nedavno predstavili kretala se na istoj talasnoj dužini. Sada se Plajn vratio sa novom linijom patika, koju je kreirao u saradnji sa poznatim reperom Snup Dogom, a koja je upravo predstavljena u Los Anđelesu.

Saradnja, koju zovu #PleinDogg, predstavlja kolekciju otmenih patika sa sjajnim akcentima i draguljima, elementima koji upućuju na glamur hip hop muzike.

„Uvek sam se divio veštini Snup Doga i njegovoj jedinstvenoj sposobnosti da pravi muziku u jedinstvenom stilu“, rekao je Plajn. „Želeo sam da to proslavim saradnjom koja spaja muziku i modu.“

Objavljujući na Instagramu, Plajn je rekao da je uzbuđen zbog saradnje. „Veoma se divim umetnicima, volim njihov senzibilitet i strast koju osećaju prema onome što rade i šta predstavljaju. Počastvovan sam i uzbuđen što ću sa jednom od najvećih živih legendi hip hopa predstaviti izvanredne patike, Snoop x Plein. Divim se Snup Dogu kao umetniku i prijatelju“, napisao je Plajn u svom postu.

„Prvi put sam počeo da radim sa Snup Dogom 2013. godine i od tada smo nastavili da radimo zajedno na mnogim projektima“, opisuje Plejn. „Nastupao je na mojim događajima i modnim revijama i bio je deo prve digitalne modne revije koju sam organizovao sa svojim bratom @antonitudisco 2020.godine tokom izolacije“, dodao je on.

"Održavam svoj krug malim i ne volim da se družim sa ljudima koje ne volim", napisao je Plajn. „Ovo je autentična veza koja se razvila tokom godina i danas mi je drago da podelim ograničeno izdanje patika Snoop x Plein.“

#PLEINDOGG patike se prodaju isključivo u prodavnicama Philipp Plein Monoband i plein.com, a cene se kreću od 1.260 do 5.250 dolara.

Luxury Experience