Penelope Kruz i Bred Pit su ikonični par u reklami za Chanel torbu

Više slika

Više slika

Kampanja Chanel za 2024. godinu za njihovu Iconic Handbag torbu angažuje magnetnu privlačnost Penelope Kruz zajedno sa Bred Pitom, nudeći temu elegancije i opuštenog luksuza...

Fotografisani od strane čuvenih Inez & Vinoodh, crno-beli oglasi odjekuju bezvremenskom romantikom klasičnog filma iz 1966. "Čovek i Žena", sa scenama koje se odvijaju u restoranu hotela u Douvilu.

Imaginarijum budi priču o cvetajućoj naklonosti dok Penelope i Bred razmenjuju poglede koji sugerišu razvijajuću romansu. Ikonična torba Flap dolazi u prvi plan, njena prošivena tekstura i sjajni detalji su prava modna izjava.

Scena je jedna tiha raskoš, sa Rijan van Rompaj koja služi kao konobar. Stilski izbori su suptilni a ipak uticajni. Penelope je oličenje šika u džemperu sa rol kragnom, nastavljajući svoju prethodnu ulogu u kampanji za Chanel sat J12.

Bred je dopunjuje u džemperu sa V-izrezom preko čiste košulje sa kragnom, donoseći opuštenu sofisticiranost. Bilo da su zajedno u sportskom automobilu ili dele trenutak za stolom, njihova kombinovana zvezdana moć je očigledna.

Luxury Experience