Patrik Dempsi i Porsche Design otkrivaju svoju novu saradnju

Više slika

Više slika

Slavni glumac, Patrik Dempsi, ponovo je u centru naše pažnje, uživajući u ulozi brend ambasadora Porsche Design brenda…

Glumac je sada ovo partnerstvo preneo na novi nivo lansirajući uzbudljivu saradnju, koja obuhvata naočare za sunce i vid ograničenog izdanja. Sa Dempsijem za kormilom, svesni smo da možemo očekivati modele koji su inspirisani moto stilom, a koji će biti savršena mešavina forme i funkcije.

“Porsche je oduvek zauzimao posebno mesto u mom životu. Bilo kao vozač ili suvlasnik trkačkog tma, ovaj brend odiše jednom posebno strašću i performansama, sa kojima sam oduvek osećao povezanost. Baš zato cenim Porsche Design kao brend najvišeg kvaliteta i funkcionalnosti”, objašnjava slavni glumac.

Dempsi je svakako veoma srećan zbog svoje saradnje sa Porsche Design, što je potvrdio i izjavom: “Sa svojih pedeset sedam godina, imam priliku da budem uključen u proces dizajna i kreacije izdanja naočara koje će nositi moje ime i to me zaista čini srećnim i počastvovanim. Moja razmena sa stručnjacima u polju dizajna bila je veoma uzbudljiva i inspirišuća”.

Uzimajući inspiraciju sa trkačke staze, Porsche Design Eyewear by Patrick Dempsey Edition kolekcija kreirana je sa velikom količinom strasti i finesse. Ovo izdanje sastoji se od P’8965 naočara za sunce u crno-sivo-plavim i crno-sivim kombinacijama boja, dok vanvremensko P’8754 izdanje naočara za vid dolazi u sivo-crnim i zlatno-crnim opcijama. Odišući prefinjenošću i istovremeno predstavljajući odvažnu stilsku izjavu, ove naočare su dovoljno versatilne za svakodnevno nošenje, bez obzira na priliku.

Prema Porsche Design brendu, u samoj srži ove kolekcije nalazi se materijal izuzetnog kvaltieta, koji sadrži čist, trkački DNK: karbon. “Dugo sam bio fasciniran komponentama od karbonskih vlakana koje vidim u mom Porsche 991 Carrera modelu”, izjavio je Dempsi. “Ona su lagana, robusna i sasvim pouzdana”, dodao je. Upravo ove karakteristike snage i otpornosti metarijala koji je otporan na koroziju čine ga savršenom opcijom za naočare, pružajući dugotrajnu zaštitu od svih spoljnih uticaja.

Pažljivo birajući materijale koji su korišćeni za ovu liniju, glumac je izjavio: “Tokom jedne trke, i vozač i vozilo su izloženi ogromnim silama. Čak i u najtežim uslovima, vozač mora biti sto posto fokusiran sve vreme, tako da nisam ni na koji način želeo da pravim kompromise kada se radi o kvalitetu naočara”.

Porsche Design je zajedno sa Patrikom Dempsijem zvanično predstavio Carbon Fibre Face Lift model, kreiran od ugljeničnih vlakana, nerđajućeg čelika i gume, kako bi bio savršeno udoban, istovremeno ostajući lagan i moderan. Pored toga, uzazni, sportski oblik ovih naočara savršeno se slaže sa dizajnom dvostrukog mosta, što im daje jedinstvenu odvažnost.

Patrik Dempsi i Porsche Design tim doneli su namernu odluku da prevaziđu sva naša očekivanja kreirajući VISION DRIVE™ Polarized i VISION DRIVE™ Polarized XTR stakla za ove novitete. Sa svojim anti-refleksivnim osobinama, ova stakla vam daju čist pogled i tokom dinamične vožnje i tokom svakodnevne upotrebe.

Šaviše, VISION DRIVE™ Polarized XTR stakla pružaju fenomenalno optičko iskustvo, sa integrisanim percepcijama konstrasta i konture, kako bi smanjili odsjaj u uslovima slabije rasvete. Ova inovativna kombinacija polarizacije čini ih savršenim izborom bilo za jutarnje ili večernje vožnje.

Ograničene na 1.500 komada u svakoj boji, ove naočare su već sada dostupne za kupovinu putem Porsche Design sajta i odabranih preprodavaca.

Luxury Experience