Ovo je možda najluksuzniji set mini torbi brenda Chanel do sada

Chanel je povodom lansiranja kolekcije proleće/leto 2022 pripremio luksuzan poklon za sve ljubitelje modne kuće!

Ukoliko tražite nešto jedinstveno i luksuzno, ovaj set od tri minijaturne torbe francuske modne kuće bi bio savršen izbor.

Podsetimo da ovo nije prvi put da Chanel objavljuje set torbi u poklon kutiji. Prvi set je predstavljen povodom lansiranja kolekcije Metiers d’Art 2020. Set je bio sačinjen od četiri klasika francuske kuće, a za razliku od prethodnika, ovaj novi set dolazi u koferu od zlatne prošivene jagnjeće kože i prodavaće se zajedno sa tri dragocene minijature i malim iznenađenjem.

Svaka minijatura se uklapa u namenske otvore unutar kutije od 28,5 cm x 26 cm, i to bi trebalo da vam da opštu predstavu o tome koliko su torbe zaista male. Tu je pleksi bočica parfema oblikovana prema legendarnom N°5, velika biserna kugla sa kopčom i CC logotipom, kao i torbica Flap koja je u potpunosti napravljena od kovanog metala zlatne boje.

Kofer od prošivene jagnjeće kože takođe se može koristiti kao kutija za nakit, a dolazi zajedno sa parom sićušnih ključeva kako bi sve bilo bezbedno. Iznenađenje? Oba ključa će doći u maloj futroli u obliku karmina (takođe izrađenoj u zlatnoj koži), zajedno sa malim visećim lancem.

Ostale prednosti uključuju veliko ogledalo ispod poklopca kofera, što ga čini savršenom kutijom za dragocenosti kada je ostavljen otvoren na vašem stolu.

Zlatna je boja koja se povezuje sa prosperitetom i srećom i ukoliko želite da priuštite sebi ovaj jednistven Chanel set mini torbi možete ih kupiti na sajtu brenda.