Ove Jimmy Choo patike su zimski hit

Jimmy Choo je upravo predstavio svoje viđenje luksuznih patika za žene i muškarce, Diamond.

Ova iteracija luksuzne street obuće posvećena je novoj generaciji ljubitelja patika koji su u potrazi za nečim ekstravagantnijim. Silueta je inspirisana vintidž patikama za trčanje, koje imaju dijamantski otisak đona.

Dizajnirane u Italiji, patike imaju ravan klasičan đon, koji je integrisan sa inovativnom transparentnom dijamantskom podlogom. "Debitantske luksuzne Jimmy Choo patike su nastale nakon razmišljanja kako bi bilo zakoračiti u višeslojni dijamant, igrajući se osećajem lakoće i jasnoće koji njegovi različiti uglovi reflektuju". izjavila je kreativna direktorka Jimmy Choo brenda, Sandra Čoi.

Patike su udobne i funkcionalne u prirodi, sa ključnim fleksibilnim tačkama koje omogućavaju kretanje, a ukrašene su Swarovski kristalima i za muškarce i za žene.

Kako proizvođači obuće rade sa tradicionalnim komadima, detalji su istovremeno inventivni i klasični, a dostupni su u beloj i srebrnoj boji za žene.

Muški modeli su dostupni u nijansi jantara, crnoj i plavoj-beloj boji. Diamond patike su već dostupne u online prodavnicama širom sveta od 14. novembra. Cena je prava sitnica, za model skroz presvučen Swarovski kristalima moraćete da izdvojite $3,995, dok su ostali modeli od metalik srebrne i bele kože $895.

Ne bismo bili iznenađeni da ovaj model patika prvo ugledamo na Kendal Džener, Hejli Boldvin ili sestrama Hadid. Ove patike ne samo da slede čudan trend oversized patika, već ih njihova konstrukcija i materijali čine savršenim za zimu.

N.V.T.

Foto Jimmy Choo