Otkrivamo: najpopularnije torbe Instagrama

Ako uživate u istraživanju novih trendova na Instagramu, onda ste svakako barem jednom upravo tamo bili u potrazi za najpopularnijim torbama…

Slavne torbe renomiranih modnih kuća zauzimaju veoma važnu poziciju na ovoj društvenoj platformi, koja zaista ima uticaja na modne trendove, uz pomoć svojih blogera, influensera i poznatih ličnosti. Ipak, primetili smo da se jedna torba posebno izdvaja po količini objavljenih fotografija koje poseduje.

U pitanju je klasična Hermes Birkin torba, koja je definitivno omiljena korisnicima ove društvene mreže, sa preko 4 miliona fotografija napravljenih samo u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ikonska torba je omiljeni modni aksesoar slavnih ličnosti iz čitavog sveta, uključujući Kim Kardašijan, Kajli Džener, Viktoriju Bekam i Rijanu, koje su viđene kako nose upravo ove torbe u više navrata, pa čak i na crvenom tepihu. Hermes Birkin torbe dostupne su u čitavom opsegu koja i opcija, sadrže dosta džepova u koje možete uredno rasporediti sve svoje stvari, a cena jedne od njih je minimum 15.000 dolara.

Druge torbe koje su se našle na ovoj listi popularnosti su Celine Nano Luggage Tote torba sa cenom od 2.500 dolara, Balenciaga City torba od 1.700 dolara, Fendi Peekaboo sa cenom od 3.050 dolara i izuzetno luksuzuna Givenchy Antigona sa cenom od 2.187 dolara.