Osvojite gradske ulice vanvremenskom lepotom

Zamislite sledeću situaciju – spremate se za izlazak u grad sa prijateljicama ili novi radni dan tokom kog morate biti najbolja verzija sebe; vaša odevna kombinacija je besprekorna, dobro promišljena i ukombinovana, ali osećate da vam fali taj jedan detalj koji će je začiniti u savršenoj meri…

Pitate se ‘Šta bi to moglo da bude? Šta mi nedostaje?’. Pa, odgovor na to pitanje se neretko krije pred našim očima, samo što ne želi da nas pozove po imenu kako bismo ga ugledali. On je uvek tu, prisutan je i važan je deo našeg svakodnevnog života i svakog outfita koji smo ikada osmislili. Pogodili ste – u pitanju je modni aksesoar!

Nijedna žena, koja se sprema za šepurenje gradskim asfaltom neće izaći iz svog doma bez svoje najvernije saputnice, odnosno tašne. Poput produžetka naše ličnosti, tašna o nama istovremeno otkriva, dok u sebi krije sve one sitnice koje su nam neophodne da preguramo još jedan dan, ma koliko naporan on bio.

I dok će muškarci odmahivati rukom kada se pomene veza jedne žene i njene torbe, mi smo tu da vas uverimo da je to nešto zaista posebno, nedokučivo mnogima i neopipljivo. Ženska tašna mora igrati višestruke uloge tokom jednog dana – ona je skladište svih potrepština, akcenat našeg stila i pogodni kompanjon u svakoj našoj avanturi. Ali, kako odabrati savršenu? Pa, možemo reći da mnoge žene odmah osete povezanost kada vide svoju idealnu tašnu, koja se manifestuje ubrzavanjem pulsa, neopipljivom iskrom u očima i osmehom koji obara sa nogu i topi srca.

Baš iz tog razloga, sa tom posebnom vezom na umu, veliki brendovi svake sezone lansiraju svoje novitete, daju novi život retro komadima koje su nosile legende ili koriste svoj dobro oprobani recept stvarajući nove, ali slične verzije svojih kultnih komada.

Fendi brend je učinio upravo to, predstavivši novi stil u svojoj Peekaboo ISeeU porodici. Nazvana Peekaboo ISeeU Small, nova tašna dolazi u četiri vanvremenske nijanse – crnoj, golublje sivoj, bež i beloj. Zarad elegantnog izgleda, svaka tašna je dekorisana klasičnom kopčom sa obe strane. Sa dve pregrade podeljene čvrstom particijom, idealna je za svakodnevno nošenje.

Dizajn kompletira postava od nežne nappa kože, uz prilagodivi kaiš za nošenje preko ramena i zlatnim detaljima. Izbliza je možete videti u našoj galeriji, a znajte da, ako je želite u svojoj kolekciji, moraćete da izdvojite 4.300 dolara.