Odvažna Missoni kampanja za naočare će vas navesti da maštate o letu

Više slika

Više slika

Missoni oduševljava svojom kampanjom za naočare za proleće-leto 2024, prikazujući zapanjujuću paletu sunčanih i optičkih ramova...

Fotografije je snimio Den Beleiu, na kojima poziraju modeli Ana Portela i Valeria Buldini. Smeštene u reflektujućim vizualima, fotografije odražavaju ikonografski estetski izgled Missoni brenda.

Prolećna kolekcija naočara za 2024.godinu izdvaja se smelim siluetama i živopisnim bojama, karakterističnim elementima koji su dugo povezivani sa ovim modnim brendom. Linija uključuje razne stilove, od mask sunčanih naočara sa gradijentnim sočivima koje nude uglađen, futuristički izgled do okvira ovalnog oblika.

Svaki komad je dizajniran da se istakne, sa laganim materijalima kombinovanim sa prepoznatljivim metalnim detaljima logotipa, osiguravajući da modno osvešćeni potrošači pronađu nešto što će unaprediti svaki ansambl.

Ponuda za ovu sezonu prati nedavnu kampanju kupaćih kostima brenda sa supermodelom Irinom Šajk. Stilizovani od strane Lorenca Posoka, ramovi su upareni sa ikoničnim printovima i smelim bojama koje reflektuju sezonu toplog vremena.

Luxury Experience