Obradujte sebe novim Pagani cipelama za vožnju

Kada se vozite u novom Pagani Huayra Roadsteru od 2.6 miliona dolara kroz Italiju, znajte da morate imati odgovarajuću obuću…

Baš zato se ovaj superautomobiliski brend, Pagani Automobili, udružio sa proizvođačem vozačke obuće iz Kanade, Piloti, kako bi kreirali jedinstvene Piloti Roadster Driving Boot cipele, koje su ograničenog izdanja. Samo 250 pari ovih neverovatnih cipela od ekskluzivne kože i karbona će biti proizvedeno za čitav svet, a jedan par košta 849 dolara.

Pagani i Piloti kompanije proveli su protekle dve godine razvijajući i usavršavajući nove Roadster Driving cipele, koje proslavljaju, kao što i njihovo ime govori, neverovatni Pagani Huayra Roadster, kog pokreće twin-turbo V12 motor.

Ono što morate znati, jeste činjenica da se ove čizme ručno proizvode u Italiji, a deo su Piloti Luxury kolekcije, jer sadrže dosta kvalitetne italijanske kože sa savršeno fleksibilnim panelima od karbona sa obe strane.

Pagani detalji koje možemo primetiti predstavljeni su anodizovanom, lasterski graviranom oznakom koja se nalazi gornjem kaišu. Ako se bolje zagledate u petu ovog modela, videćete da u koži koja je za njegovu izradu korišćena utisnut Pagani znak.

Kako bi bili sigurni da ove cipele poseduju privlačnost i komfor po kojima su poznati, one su morale da dobiju pečat odobrenja od kreativnog genija i vlasnika Pagani brenda, Horacija Paganija, koji ih je testirao tokom perioda od nedelju dana.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion