NOVI TREND ZA OVO LETO

Ove sezone sve modne piste preplavljene su jarkim i smelim motivima koji predstavljaju eklektičnu kombinaciju etno i afričkih motiva.

Upravo je to ono što karakteriše predivnu luksuznu FREYWILLE kolekciju Spirit Of Africa koja predstavlja savršen izbor za divlja, vrela leta puna strasti i uživanja. FREYWILLE kroz ovu kolekciju sa ponosom predstavlja dva kompatibilna ali ipak potpuno različita seta Safari i Kilimanjaro – koji su odraz bezgranične energije i moćnih ritmova koji će vas povezati sa duhom Afrike.

Ove kolekcije su izraz posvećenosti i poštovanja prema čovečenstvu i kontinentu na kojem je sve počelo - i život i umetnost. Set Safari karakteriše harmonična kombinacija animal printa sa motivima domorodačke umetnosti dok Kilimanjaro predstavlja odu drevnim afričkim rukotvorinama. Prefinjene komade FREYWILLE nakita od pečenog emajla uokvirene u dragocenu 24-karatnu pozlatu iz ove i mnogih drugih umetničkih kolekcija možete da pronađete u ekskluzivnom butiku u centru Beograda na Terazijama broj 26.