Novak Đoković i Montblanc ponovo zajedno

Da bi ostavio svoj trag u svetu, čovek mora biti zaista veličanstven ili posedovati fantastičnu olovku...

Montblanc, brend poznat po sjajnim instrumentima za pisanje, udružio se sa sjajnim sportistom u saradnji koja spaja ikone koje su ostavile neizbrisiv trag u srcima svojih fanova. Čuveni brend predstavio je novu tote torbu kreiranu da proslavi dostignuća proslavljenog teniskog šampiona i filantropa, Novaka Đokovića, nazvanu Montblanc x Djokovic 311. U nazovu torbe, 311 označava rekordni trijumf slavnog tenisera koji se nalazi na samom vrhu ATP liste više od 311 nedelja.

Crna Montblanc x Djokovic torba je eco-friendly kreacija koja na sebi nosi potpis šampiona i zastavu Srbije, uz plave akcente dizajna koji naglašavaju važnost održivosti. Tote torba je praktična i uglađena, a sadrži džep sa rajsferšlusom napred koji nudi dodatnu funkcionalnost. Napravljena je od održivog materijala, ECONYL®, koji se dobija od recikliranog otpada, a može se ponovo reciklirati i upotrebiti, u kombinaciji sa elegantnom kožom koja je napravljena od eko-održive zero impact kože.

Nikolas Barecki, CEO Montblanc brenda, izjavio je: "Novak Đoković je ono što Montblanc definiše kao tvorac obeležja, odnosno čovek koji je otelotvorenje našeg etosa: Šta te pokreće, to te sačinjava. On ostavlja svoj trag ne samo na teniskom terenu već i van njega, jer je uvek vođen svojom strašću i višom svrhom. Ponosni smo što možemo podržati njegovu posvećenost obrazovanju dece, povodu koji je duboko ukorenjen u našem DNK". Imajući Đokovićeve filantropske težnje na umu, Montblanc želi da pomogne u prikupljanju sredstava za obrazovne programe udružujući se sa Novak Đoković fondacijom kao deo lansiranja nove kolekcije.

"Tenis je možda moja strast, ali pružanje pomoći u obrazovanju što većeg broja dece je moja svrha. Srećan sam što mogu da radim ono što me pokreće svakog dana, na terenu i van njega, ne samo inspirišući svoje fanove, već praveći poteze koji stvarno imaju značaja. Jako mi je drago što je Montblanc još jednom moj partner u ovoj avanturi", izjavio je Novak. Inače, Montblanc x Djokovic torba će biti limitirana na samo 311 komada za čitav svet.