Nova torba Gucci Diana (omaž Lady D) već je najomiljenija torba leta od strane slavnih

Italijanski luksuzni brend odaje počast princezi Diani oživljavajući torbu koju je pokojna princeza volela.

1. jula 2021. princeza Diana bi napunila 60 godina, što je na bilo koji način značajna prekretnica. Princ Vilijam i princ Hari možda su obeležili tu priliku otkrivanjem statue koja je posvećena njihovoj majci u palati Kensington, ali italijanski luksuzni brend Gucci na svoj način odaje počast ikoni kraljevskog stila.

Gledajući fotografije uličnog stila pokojne princeze tokom 90-ih, brend je oživeo torbu sa bambusovom drškom koju je princeza volela da nosi - često je nosila na ruci kada bi krenula u teretanu ili u kupovinu.

Torba je prvi put lansirana 1991. godine, a kreativni direktor brenda Gucci, Alessandro Michele kreirao je najnoviju verziju 21. veka: prvo torba je zvanično dobila ime Gucci Diana; i drugo, dizajner je dodao uklonjive neonske jarke kožne kaiševe (u fluorescentno žutoj, narandžastoj ili ružičastoj) na drškama, pametna zamena funkcionalnim trakama koje su se nekada koristile da zadrže oblik bambusovih drški.

Ukupno će biti sedam nijansi: crna, bela, nude, zelena, crvena, plava i ružičasta. Torba će takođe sada biti u različitim veličinama: mini, mala i srednja, a Gucci logo zlatne boje je pozicioniran spolja.

Nova torba Gucci Diana već je kultni dodatak leta 2021. u ormaru mnogih poznatih ličnosti. Kao trendi dodatak leta 2021, nova It-bag nije oklevala da upotpuni stajlinge Emme Marrone, Alexe Chung, Sienne Miller i Elle Fanning. Svaka je nosi na svoj način u boji i veličini koja najbolje odražava njihov identitet i stil.

Kako zvezde nose novu Gucci Diana torbu pogledajte u galeriji fotografija.

« 1 2 3 4 5 6 »