Nova torba Bottega Veneta izgleda kao sveže pripremljena testenina

Ukoliko volite torbe brenda Bottega Veneta onda znate da dolaze sa zamršenim tkanim uzorkom kože, pa će ova kapriciozna torba Double Knot iz najnovije kolekcije sigurno izazvati interesovanje onih koji vole neobične i nekonvencionalne dizajne.

Napravljena je u potpunosti od cevastih kožnih traka koje bi vas mogle podsećati na sveže napravljenu testeninu obešenu za sušenje. Ove izdužene trake se sastaju i formiraju oblik gornje ručke, pre nego što se završe dvostrukim čvorovima (otuda i naziv torbe) sa obe strane.

Zanimljivo je da Bottega Veneta izabrao vrlo neobično ime za torbu ove boje bledo bež nijanse, nazivajući je „Porridge“. Torba Double Knot će takođe doći u bojama poput Dark Red (tamnocrvene) i Mystic  (ljubičaste), a sve su izrađene od 100% jagnjeće kože i potpuno obložene najlonom sa unutrašnje strane.

Torbe iz nove kolekcije dostupne su samo u jednoj veličini 25 x 12 cm. Nekoliko komada je sada dostupno na sajtu brenda Bottega Veneta, dok za model „Porridge“ već postoji lista čekanja.