Nova saradnja – Michael Kors x James Bond

Nakon što je Chopard brend najavio svoje partnerstvo sa agentom 007 zarad kreiranja ekskluzivne kolekcije nakita, krajnje je vreme bilo da se i Michael Kors pridruži čitavoj priči…

Slavna luksuzna marka udružila se sa filmskom franšizom kako bi zajedno kreirali kolekciju torbi, koja će biti predstavljena uoči premijere najnovijeg Bond filma “No Time to Die”. Capsule kolekcija će sadržati tri komada – Michael Kors Bancroft torbu (1.750 dolara), Bond Carryall (2.350 dolara) i Bond duffel (1.950 dolara).

Komentarišući ovo novo izdanje, Majkl Kors je rekao: “Dugo sam verovao da, kada govorimo o modi i filmovima, jedno ne može postojati bez drugog. Filmovi su oduvek bili inspiracija za mene i mislim da, kada pogledate sjajni film, odeća igra veliku ulogu u tome. Sjajna moda, poput sjajnih filmova, može ostaviti trajni utisak. Kada se radi o 007 filmovima, koji su fokusirani na brzinu i glamur, ovi aksesoari su pun pogodak”.

MKC x 007 Bond Capsule kolekcija će biti dostupna za kupovinu u odabranim Michael Kors buticima širom sveta, kao i online krajem marta.