Nike, Sacai i Jean-Paul Gaultier predstavljaju najneočekivanije patike godine

Atraktivna Nike LDWaffle silueta transformisana je u super atraktivno izdanje zahvaljujući intervenciji brendova Sacai i Jean-Paul Gaultier.

Nike i Sacai imaju dugu istoriju odličnih saradnji, a njihove zajedničke kolekcije često se rasprodaju u vrlo kratkom roku. LDWaffle patike su jedan od najpopularnijih modela njihove saradnje pa nije ni čudo da se i ova nova vrti oko pomenutog mode.a

Nike i Sacai su sada odlučili da svoju saradnju podignu na viši nivo i udružili su se sa luksuznom modnom kućom Jean Paul Gaultier koja je poznata po svojoj sposobnosti da stvori ravnotežu između visoke mode i tradicionalne i kreirao je eklektične kolekcije koje su nosile velike ikone popularne kulture.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jeanpaulgaultier

Brendovi Nike, Sacai i Jean-Paul Gaultier su sada kreirali drugačiji par patika i pod tim mislimo na pomalo apstraktan, upečatljiv i sa nekoliko elemenata koje vredi istaći. Za početak, par dolazi u dve različite nijanse, pomalo divlje mešavine koja kombinuje boje Sacai x Nike LDV Waffle koji je lansiran 2019. i sa druge strane mnogo neutralniju verziju u beloj i sivoj boji.

Gornji deo ovog para je prepun tekstura i tkane konstrukcije sa akcentima od tekstila, kože i pliša za razliku od prethodnih izdanja koja su sadržala mrežu ili najlon, pored Swoosha, jezika, pertli i prevelikog međuđona SteamWaffle. Sa dodirom brenda Jean-Paul Gaultier patike sada imaju dupli jezik, ali i duplu verziju pertli, čak je i visina srednjeg đona drugačija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jeanpaulgaultier

Jean-Paul Gaultier x Sacai x Nike Vaporwaffle Woven spremne su za prodaju od 22. novembra ekskluzivno na sajtu modne kuće Jean Paul Gaultier po ceni koja do sada nije otkrivena.

Luxury Experience