Nike poklanja Lebronu Džejmsu patike za rekord najboljeg strelca svih vremena

Specijalni par LeBron 20 patika kreirao je Nike u saradnji sa The Shoe Surgeon kako bi proslavio nedavni rekord Lebrona Džejmsa kao najboljeg strelca u istoriji NBA lige.

Pre nekoliko dana „Kralj” je uspeo da obori rekord koji je skoro četiri decenije držao Karim Abdul-Džabar i da svojoj bogatoj kolekciji doda još jedno dostignuće.

Da bi proslavio novi podvig napadača Lejkersa, Nike se udružio sa poznatom kompanijom za modifikacije patika The Shoe Surgeon kako bi napravio poseban par patika: Nike LeBron 20 „The Moment“.     

   

Jubilarno izdanje sadrži niz posebnih detalja i materijala. Patike su prvenstveno napravljene od luksuzne bele krokodilske kože sa znakom Nike u zlatnoj boji, dok takođe imaju grafiku koja ističe određene tačke u Džejmsovoj karijeri. Broj 38.388, koliko je Džejmsu poena u karijeri bilo potrebno da pređe Karima Abdul-Džabara za broj 1 na listi, nalazi se na đonu i ulošku patika. Druge slike poput šampionskog prstena, portreta Džejmsa i značajnih datuma sa njegovog poentiranja krase međuđonove i uloške obuće.

Patike su upakovane u posebnu kutiju od belog mermera sa utisnutim Džejmsovim logotipom krune.

Luxury Experience