Neobične crvene čizme od 330 evra postale su senzacija širom sveta

Ove čizme izgledaju kao da su izašle iz nekog animiranog filma. Pa ipak, Big Red Boots kompanije MSCHF uspele su da postanu senzacija.

Možda izgleda kao šala, ali je potpuno istinito. Novi trend u modnoj industriji koji je ovih dana osvojio ljubitelje luksuznih cipela nisu niko drugi do Big Red Boots. To je par crvenih čizama koje izgledaju kao da su izašle iz animiranog filma, ali su dizajnirane za ljude.

Nedavno ih je predstavio umetnički kolektiv sa sedištem u Njujorku MSCHF, uz saopštenje za štampu kompanije koje ih opisuje kao „animirane čizme za svež 3D svet“. Međutim, kao što su mnogi primetili, džinovske gumene čizme užasno liče na one koje nosi japanski lik iz stripa Astro Boy.

Uprkos mešovitim recenzijama, ove čizme su uspele da postanu viralne i rasprodate širom sveta. Naravno, u tome je pomoglo nekoliko poznatih ličnosti, koje su se slikale kako ih nose. Jedan od njih bio je poznati reper Lil Vejn.

Nešto kasnije videli smo i Igi Azaleju kako se slika na ulazu mlaznjaka, u čuvenim crvenim čizmama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

Koliko god nekome izgledale ružne ili neudobne, ove čizme su rasprodate skoro istog trenutka kada su se pojavile u zvaničnoj prodavnici MSCHF. Njihova maloprodajna cena je 350 dolara ili 330 evra, iznos koji verovatno nije stao na put onima koji su zaista želeli da ih kupe.

Zbog velike potražnje, neki su odlučili da par koji su kupili stave na aukciju, po ceni koja prelazi 1.000 dolara.

Međutim, postoje neki koji su požalili zbog kupovine, kao što je jedan korisnik Tik Tok-a, koji ih je obuo, a zatim nije mogao da ih skine.

@lilap3 try at your own risk 😂 😂 #mischief #mischiefbox #nyc #mschf #boweryshowroom ♬ Need You Now - Lady Antebellum

Luxury Experience