NEŽNE FREYWILLE PAŠMINE

Pašmina se primarno odnosi na šal izrađen od fine kašmirske vune. Dolazi od Pashmineh - persijske reči pashm koja znači vuna.

Poznato je od davnina da se za izradu pašmina koriste najvalitetnija vlakna. One su lagane i tople. Sada nam brend Freywille donosi zimske novosti koje su idealan božićni poklon. Raskošne i zanosne pašmine.

Prelepa Freywille pašmina sa dva lica izrađena je od najfinije prirodne kašmirske vune i svile ističe se vrhunskom izvedbom ručnog tkanja. Kašmirska vuna za Freywille pašmine dobija se od himalajskih koza. Na glasu je kao vrlo vredna i skupocena životinjska dlaka koju karakteriše mala težina i divni svilenkasti sjaj. Pored kvaliteta, Freywille pašmina se izdvaja po originalnom umetničkom dizajnu. Intenzivne i jarke boje diskretno otkrivaju filozofsku poruku koju nosi motiv Sfinge, simbol kreativnosti i mašte.

Bezbroj je načina na koji možete nositi ovo nežno Freywille umetničko delo: , elegantno prebačeno preko dekoltea, opušteno vezano oko vrata ili blago spušteno na ramena. Ogrnite se daškom luksuza i uživajte ove zime u najtoplijem zagrljaju predivne Freywille pašmine.

Nežne i prefinjene FREYWILLE pašmine, kao i mnoge druge aksesoare i nakit, možete kupiti u njihovom ekskluzivnom butiku na adresi Terazije 26.

Autor: Milica L. Tasić