Najskuplje naočare za sunce - TOP LISTA

Kada se radi o modnim aksesoarima, postoje oni koji su praktično uvek deo našeg savršenog izgleda i stila, dajući završni dodir našoj pojavi…

Mnogi će pomisliti da su u pitanju torba ili cipele, ali zapravo, radi se o naočarima za sunce. Njih volimo da nosimo uvek po suncu, kiši i snegu, skrivajući se od svetlosti ili pogleda oči u oči sa ljudima koje jednostavno ne želimo da sretnemo. One su jednostavne, ali same po sebi neverovatno moćne, dajući nam mogućnost da promenom para naočara menjamo sliku o sebi koju prikazujemo čitavom svetu.

Zapravo, kada su se prvi put pojavile, one nisu imale mnogo opcija, već samo jednu, jednostavnu svrhu – zaštitu naših očiju od jarkog sunca. Ipak, danas, one su prava stilska izjava, i možemo slobodno reći da se njihova definicija sasvim promenila u proteklih nekoliko decenija.

Budući da su uvek popularne i vanvremenske, naočare iz sezone u sezonu dobijaju nove dizajne i postavljaju nove trendove, stvaraju neke nove ikone i fashion plemstvo. Ovog puta, u galeriji otkrivamo najskuplje sa kojima se možete susresti.