Najnovije Tom Ford naočare za sunce

I dok se neki stilisti ne slažu sa ovom tvrdnjom, naočare za sunce su definitivno najbolji aksesoar koji postoji u modnom univerzumu…

Ukoliko se slažete sa nama, onda ćete se definitivno obradovati najnovijem asortimanu koji dolazi sa potpisom Tom Forda. U pitanju je ekskluzivna kolekcija naočara, koja je redizajnirana sa predimenzioniranim oblicima i siluetama, koji šik stil vraćaju u neponovljivom izdanju.

Napravljene u Japanu i dostupne za kupovinu samo tamo, nove naočare za sunce kombinuju u sebi modu i tehnologiju kako bi nam ponudile najbolje od oba sveta. Kolekcija u svojoj ponudi ima dva različita stila, dosutpna za oba pola – Dalloz Optimized i Divel Fotocolor. Dalloz Optimized imaju polarizujući filter sa tehničkim bojama, dok su Divel Fotocolor ponuđene sa fotohromatskim sočivima koja se automatski zatamnjuju i posvetljavaju u zavisnosti od jačine sunca.

Komadi iz novog asortimana okarakterisani su laganim metalnim dizajnom koji je konstruisan upotrebom visoko kvalitetnih materijala. Svaki ram je dobio gravuru Tom Ford logoa sa strane, uz premijum estetiku koja je glavno obeležje brenda.