Najmodernije naočare za sunce koje će dominirati tokom leta

Otkrijte modele koji će doneti dodatne stilske poene vašem izgledu!

Jedan od osnovnih modnih dodataka leta su, bez razmišljanja, naočare za sunce. Njihova uloga je dvostruka, jer nas s jedne strane štite od sunca, a s druge daju dodatne poene našem stilu.

Baš kao što je slučaj sa garderobom, tako i naočare iz sezone u sezonu prate najnovije modne trendove. Sećate li se kada su naočare za sunce malih okvira bile najmodernije? Pa, srećom, ti dani su davno prošli, sa klasičnim okvirima u stilu Džeki Onazis koji obećavaju da će biti najtopliji trend 2022. Povratak Y2K mode takođe podrazumeva naočare sa obojenim staklima i XXL modele.

Klasični aviator modeli, glamurozne „cat-eyes“ i stilovi sa prepoznatljivim logoom brenda takođe su na našoj listi želja ove sezone – ali ko kaže da nam treba samo jedan par? Volimo da kombinujemo garderobu sa sunčanim naočarima, sa različitim bojama okvira i oblicima za različito vreme, odevne kombinacije i raspoloženja. To znači da su nam potrebne tamne naočare za sunce sa debelim okvirom za šik potpuno crni letnji izgled i lagane naočare sa metalnim okvirom sa ružičastim ili žutim staklima za oblačna letnja jutra.

A nakon ovogodišnjeg Met Gala, čini se da su „naočare za sunce noću“ ponovo prihvatljive, tako da ćete još više iskoristiti svoju novu investiciju...

U galeriji otkrijte najmodernije dizajne koje ćete sa nestrpljenjem želeti da dodate svojoj kolekciji!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience