Najluksuzniji dioptrijski ramovi za muškarce

Više slika

Više slika

Dioptrijski ramovi su prešli daleki put od jedne neatraktivne stvari namenjene štreberima, do velike borbe svetskih brendova i prestiža koji donose najnoviji modeli.

Veliki izbor modela ramova koji se danas nalaze u ponudi dolaze u različitim oblicima, poput debelih upečatljivih ramova, izuzetno tankih, ramova bez ivica, u veselim bojama ili odmerenih neutralnih nijansi.

Teško je odlučiti se koji je idealan model, pored velike i raznovrsne ponude koja stoji pred kupcima. Kao mala pomoć, može se izdvojiti nekoliko primeraka dioprtijskih ramova poznatih brendova, koji predstavljaju najluksuznije, ali i veoma funkcionalne modele.

Gucci GG 1008 51N

Model Gucci 1008 ramova je pravi izbor za sve koji na prvo mesto stavljaju moderan i besprekoran dizajn. Ove naočare punog okvira dolaze ukrašene karakterističnim Gucci dekoracijama i logoom. Jasno je da se italijanski gigant pridržava ustaljenog i nebrojeno puta dokazanog do tančina uglađenog Gucci stila, čija je estetika neprolazna već više od 90 godina. Bilo da ste na poslovnom sastanku, porodičnoj večeri ili u lokalnom kafiću, ovaj ram savršeno upotpunjuje svaki stil. Ukoliko crvene i zelene linije nisu po volji, postoje i verzije izrađene u potpuno crnoj boji.

Ray-Ban RX5154 Clubmaster 2000

Ray-Ban Clubmaster je jedna od najstarijih linija ovog brenda, koja nastaje tokom šezdesetih godina. Naravno, imajući u vidu tehnologije, materijale i način izrade, naočare su se promenile u velikoj meri, ali Clubmaster ostaje veran svom originalnom izgledu, pretvarajući se u pravu retro stilsku ikonu. Sada je pred nama i dioptrijska verzija, koja izgleda kao da se uklapa uz svako mesto, vreme i stil. Ramovi su izrađeni ručno u Italiji, dok posebne boje u kontrastu daju elegantan izgled, zadržavajući duh šezdesetih godina i stil koji je proslavio čuveni Malcolm X.

Mont Blanc MB0555 053

Mont Blanc naočare svakako imaju posebnu priču, jer je ovaj brend svojim modelima osvojio mnoge, dok ga sa ponosom nose svetske zvezde poput Bred Pita. Na samom vrhu Mont Blanc ponude nalazi se model MB0555, koji na najbolji način uklapa tradicionalne oblike ramova sa veoma modernim završnim detaljima.

Porsche Design P8182 A

Za trku među najboljim dioptrijskim ramovima na svetu, spreman je i Porsche Design. Model P8182 je izrađen na jedinstven način koji se pre svega, odlikuje po izuzetnom kvalitetu izrade. Titanijum od koga je izrađen ram ovih naočara je rigorozno testiran i predstavlja najkvalitetniji materijal trenutno koji se može naći.

Tom Ford FT5294 052

Kada je reč o tehnikama izrade i luksuznim detaljima, sigurno je u tom pogledu bez ikakvog premca upravo Tom Ford brend, koji nudi izuzetno širok program ramova u najrazličitijim izvođenjima. Tom Ford model FT5294 je moguće prepoznati samo po diskretnom zlatnom slovu „T“,  čime se kompanija vodi veoma umerenim stilom i filozofijom, za razliku od drugih brendova koji se takmiče u veličini logoa na površinama ramova. Tom Ford modeli naočara su pravi primer savršene kombinacije prepoznatljivog stila i impresivne veštine izrade.

N.S.

Luxury Experience