Najbolje torbe za vaše party autfite ove sezone

Dizajnirani da vaše party odevne kombinacije podignu na sasvim novi nivo…

Luksuzni brend Stuart Weitzman otišao je korak dalje od dizajniranja obuće, predstavljajući limitiranu kolekciju torbi. Ostajući verni svojim dizajnerskim kodovima minimalističkih ali funkcionalnih kreacija, slavni brend predstavio je asortiman aksesoara koji sadrže elegantne elemente, poput kristalne dekoracije, koji mogu podići svaki outfit na sasivm novi nivo.

Sa planom da se u prodaji nađe tokom sezone darivanja, nova linija Stuart Weitzman brenda dolazi u pravo vreme za praznične zabave. Ekskluzivna kolekcija je dizajnirana da bude nošena i stilizovana prefinjenom obućom sa njihovim potpisom, kreirajući ultimativno fantastični praznični look. Ljubitelji zabava će moći da odaberu svoj omiljeni model iz ove limitirane kolekcije, koja nudi tri porodice silueta i stilova, koji su dekorisani ručno izrađenim dizajnerskim detaljima.

Nazvane Moda, Loveletter i VIP, ove porodice u sebi sadrže klasične stilove koji su dizajnirani da budu versatilni, uz odvojivi kaiš za nošenje preko ramena. Samim tim, svaka torba može biti nošena kao klač ili preko ramena.

Kapsul kolekcija nas poziva da već sada uđemo u praznično raspoloženje, nudeći nam osam modela, podeljenih u tri pomenute porodice. Ovaj čopor predvodi Moda, sa Moda Mini Tote, Moda Shine Mini Tote i Moda Prame Pouch. Glamuroznija nego ikada, Moda Shine Mini Tote torba vam može pomoći da dospete u centar pažnje svojim kristalnim ukrasima, dok vam Moda Mini Tote i Moda Frame Pouch daju priliku da svoj izgled učinite vanvremenski svedenim.

Tri stila iz VIP porodice, VIP Clutch, VIP Loveknot Clutch i VIP Plume Clutch dolaze sa delikatnim dodacima kao što je perje na Prime Clutch modelu. Kolekciju kompletiraju dve savremene pismo torbe, nazvane Loveletter Clutch i Loveletter Mini Clutch, koje sačinjavaju Loveletter porodicu.

Na kraju, možemo samo reći da je ova kolekcija već sada dostupna za kupovinu na zvaničnom sajtu brenda.

Luxury Experience