Najbolje dizajnerske torbe koje ćete želeti da nosite svakog dana

Kada biste pitali žene koji je njihov omiljeni modni dodatak, dobili biste poprilično raznolike odgovore…

Neke bi verovatno odabrale svoje omiljene crne salonke zbog kojih se osećaju moćno, kao da imaju čitav svet pod svojim nogama. Druge bi možda rekle da je u pitanju ešarpa koje su kupile sebi u Parizu ili Milanu, koja ih asocira na njihovo putovanje ili avanturu u nepoznatom gradu. Treće bi odabrale časovnik koji su same sebi kupile kao obeležavanje velikog uspeha, a one četvrte… pa, one bi verovatno odabrale svoje torbe.

Koliko god da ih imaju, ženama torbi, tašni, rančeva, torbica nikada dosta. Ako se pitate zašto, pokušajte da upitate neku ženu da vam to objasni – istina je zapravo vrlo jednostavna. Svaka torba ima svoju namenu, svoje vreme za nošenje, stil kojim isijava i priču koju sa sobom nosi. Svaka od njih ima posebnu emociju, snagu i šarm kojim nas opija, kada god da je ugledamo.

Među čitavim arsenalom modnih dodataka, torbe odnose neprikosnovenu pobedu, jer nam upravo one omogućavaju da sa sobom ponesemo sve što nam je potrebno tokom jednog dana. Šampion u toj kategoriji su tote tašne.

Moderne, elegantne, odvažne ili avangardne – tote tašne su dovoljno velike i izdržive da u sebi ponesu sve što je vašem srcu drago i da vam pritom daju priliku da izgledate fantastično, gde god da krenete.

Ukoliko se dvoumite šta da poklonite svojoj voljenoj dami za ove praznike, u našoj galeriji možete otkriti najbolje i najpopularnije modele tote torbi, koje će svoju moć pokazivati i u godinama koje dolaze.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »