Must-have aksesoar - Gucci Aphrodite torba

Više slika

Više slika

Gucci se vratio onome što radi najbolje - slavni brend ponovo je dospeo u epicentar naše pažnje...

S obzirom na to da je pomama za statement torbama sve veća svake sezone, brend je odlučio da doda svoj udeo trendu obeležavanjem debitovanja Gucci Aphrodite torbe iz njihove kolekcije Cosmogonie Cruise 2023.

Uprkos tome što su nedelje mode izbacile neke stilove koje treba da primetite na svom trend-radaru, čini se da su statement torbe one koje u poslednje vreme privlače svu pažnju. Ništa ne dodaje taj poslednji dodir raskoši nekom autfitu poput statement torbe. A kad smo već kod toga, u svetu ispunjenom tote i mini torbicama, Gucci nam ponovo prikazuje svo svoje umeće predstavljajući Gucci Aphrodite torbu.

Kao što verovatno već znate, Gucci brendu nije strano obnavljanje arhiva i mešanje era, a ovaj model torbe je pravi dokaz ove tvrdnje. Gucci Aphrodite torba iz kolekcije Cosmogonie Cruise 2023 ispunjava sve okvire raskoši i stila. Inspirisana arhivom modne kuće, ova nova torba u obliku polumeseca prošetala je pistom ispunjavajući sve kriterijume - možete je nositi tokom ručka sa drugaricama, pa sve do večernjeg izlaska. Izrađena od meke kože, bezvremenska torba ima „IT“ dupli G amblem izvučen iz nasleđa brenda i zatvaranje kopčom koji doprinosi koeficijentu stila. Štaviše, činjenica da Gucci Aphrodite torba slavi umetnost Alesandra Mikelea po poslednji put je ono što je čini još posebnijom.

Kada su u pitanju trendovi i moda, najbolji način za proveru jednog trenda jesu slavne ličnosti - ukoliko ga one ponesu, sigurni smo da će zvladati svetom. U ovom slučaju, pop-senzacija, Majli Sajrus, viđena je sa Gucci Aphrodite torbom na ramenu i navela je brojne ljude širom sveta da je dodaju svojim arsenalima modnih aksesoara.

Luxury Experience