Modni aksesoar godine - Louis Vuitton Montsouris ranac

Čak i sjajan brend kao što je Louis Vuitton, ponekad napravi grešku, lansirajući neke sasvim nepotrebne komade, oni nikada ne greše kada se radi o njihovim modnim aksesoarima…

Ako pitate bilo koju žensku osobu da li joj se dopada makar jedna Louis Vuitton torba, verovatno će vam nabrojati barem tri. Za neke osobe, kupovina Louis Vuitton aksesoara je vrhunac jedne godine ili razdoblja. Bilo da već posedujete neke kreacije sa njihovim potpisom, ili pak čekate da lansiraju nešto što će vam savršeno odgovarati, imamo sjajne vesti za vas.

Louis Vuitton brend je upravo lansirao svoju reinterpretaciju ikoničnog Montsouris ranca iz 1994.godine, koji je kreiran od Monogram Empreinte kože. Svi oni koji su mislili da ova tašna vraća retro stil na scenu samo privremeno su se prevarili – ona je tu, da ostane.

Čiste linije ovog ranca oživljene su vintage zlatnom kopčom i razigranom, ali suptilnom LV amajlijom. Sigurni smo da će devoje koje vole skupocene tašne koje izgledaju sjajno i u isto vreme su funkcionalne, biti oduševljene ovim praktičnim novitetom.

Sa svoja dva kaiša, ova tašna je savršeno udobna za nošenje, dok vam spoljni džepovi sa rajsferšlusom daju lak pristup svim potrepštinama. Predivni ranac je trenutno dostupan u crnoj, sivoj i krem boji, a njegova cena iznosi 2.700 dolara.