Miranda Ker predstavlja novu Capucines Louis Vuitton torbu

Louis Vuitton Capucines torba je postala klasik od njenog objavljivanja 2013. Simbol bezvremenskog stila Louis Vuitton brenda, torba je ostala verna svojoj originalnoj silueti dok je ponovo osmišljena u mnogo različitih verzija i boja. Sada, Louis Vuitton prikazuje najnoviju verziju legendarne torbe u novoj kampanji u kojoj glumi Miranda Ker.

Snimljena u Los Anđelesu, Miranda Ker pozira sa različitim Capucines torbama na različitim mestima, od teniskih terena do kalifornijskih zabava, pokazujući mogućnost nošenja ovog modnog dodatka od kancelarije do afterpartija.

Čuvena torba Capucines ponovo je osmišljena za predstojeće leto. Dva izvanredna modela ističu se u kolekciji, uključujući mini verziju od krem kože sa preko 68.000 šavova od zelenog konca koji oponašaju kultni Damier uzorak kuće i belu kožnu torbu koja je perforirana, a zatim ukrašena monogramom kako bi se stvorio motiv Broderie Anglaise.

Dva izdanja u ovoj kolekciji u nijansama Bleu Nuit i Rose Jasmin imaju izvanrednu dršku od smole napravljenu tehnikom duvanja murano stakla kako bi se stvorio delikatan oblik koji ima različite nijanse u zavisnosti od svetlosti.

Kao kultna i bezvremenska šik tašna, Louis Vuitton Capucines je savršen slatkiš koji upotpunjuje svaki izgled, od ležernih letnjih odevnih kombinacija, do elegantnih stajlinga koji su savršeni za večernje izlaske.

Moderna vizija ženstvenosti, Capucines simbolizuje suštinu modne kuće Louis Vuitton, njenu potragu za izvrsnošću, kreativnošću i umećem.