Mini torbe za maksi efekat

Iza svake moderne žene stoji fantastična tašna...

Kao što će vam svaka ženska osoba na planeti potvrditi, tašna je neizostavni deo svake odevne kombinacije – bilo da se koristi kao prostor u koji možete smestiti sve svoje svakodnevne potrepštine ili kao modni dodatak kojim se jedan outfit besprekorno akcentuje. Mnoge žene tašne smatraju ogledalom svog ličnog stila, kojim na veoma intrigantan način čitavom svetu otkrivaju deo sebe.

Iako muškarci imaju običaj da kažu da su ženske tašne rupe bez dna u kojima se može pronaći čak i ono što niko nikada ne bi očekivao, dok žene pola svog života izgube tražeći nešto po svim džepovima i pregradama, modni dizajneri su odlučili da im pokažu koliko nisu u pravu. Trend mikro torbi pre dve godine osvojio je čitav svet, kada je slavna i ekstravagantna kuća mode Jacquemus predstavila svoj model Le Chiquito, u koji ne može stati ni mobilni telefon. Modna javnost je pomahnitala zbog apsurdnosti ovog trendi modela, koji se prodavao kao alva.

Sada je i Chanel odlučio da kreira svoju viziju minijaturnog modela, koju su predstavili tokom svoje modne revije u Parizu. Viržini Viar uskomešala je površinu u svetu mode kada je predstavila umanjene verzije 2.55 torbe, priveske za kaiševe i torbice koje se mogu nositi preko tela. Možemo slobodno reći da su ovo najslađe torbe koje smo ikada videli, a samo je pitanje vremena kada će one postati ključni deo odevnih kombinacija fashion influensera.

Viar je želela da predstavi živahnost bioskopa ovom novom kolekcijom, a na neki način, nepraktičnost i maštovitost ovih komada su joj definitivno pomogli u tome.