Michael Kors predstavlja capsule kolekciju torbi inspirisanu Džejmsom Bondom

Michael Kors slavi novi film o Džejmsu Bondu, „No Time to Die“, sa luksuznom putnom torbom inspirisanom poznatim agentom.

U znak proslave objavljivanja 25. filma franšize o Džejmsu Bondu, „No Time To Die“, Michael Kors lansira kolekciju svojih omiljenih torbi Bancroft u limitiranom izdanju.

U najnovijem filmu 007 Danijel Krejg ponovo glumi Džejmsa Bonda zajedno sa talentovanim glumcima kao što su Rami Malek, Lea Sejdu, Naomi Haris i Ana de Armas. Boreći se da pronađe svoj mir, Bond to čini bez premca.

U vanvremensku kolekciju prtljaga uključena je Bond Bancroft torba, Bond Carryall i Bond Duffel. Izrađena koristeći najfinije italijanske detalje od kože i pamuka, kolekcija vredna Bonda savršena je za one koji uživaju u putovanjima sa velikom sofisticiranošću.

"Jet set glamur, sofisticiranost, brzina, energija -sve su to reči koje vam padaju na pamet kada pomislite na svet Džejmsa Bonda. Ova saradnja je zaista bila savršena unija mode i filma", rekao je kreativni direktor Michael Korsa o novoj kolekciji.

U nadi da će kolekciju oživeti u mislima obožavalaca 007, brend je objavio reklamni spot sa Naomi Haris koja reklamira Bond Bancroft torbu.