MAYBACH Icons of Luxury predstavlja ekskluzivnu kolekciju torbi

Ikone luksuza MAYBACH i Mercedes-Benz Design  otkrivaju izuzetan asortiman luksuznih torbi kreiran za najizbirljiviju klijentelu.

„DESIRE COLLECTION“ neprimetno spaja bezvremensku privlačnost Maybach dezena, prepoznatljivog elementa brenda, sa najsavremenijim jezikom dizajna, što rezultira visokokvalitetnim aksesaorima.

THE BARREL BAG I

Savršena za spontani odlazak u planine ili užurbane gradove, THE BARREL BAG I torba je veličine 55 x 24 cm. Njen promišljeni dizajn i kompaktna veličina čine je idealnim saputnikom za kratka putovanja. Torba ima dva unutrašnja džepa pričvršćena patent zatvaračima, nudeći praktična rešenja za odlaganje vaših osnovnih stvari. Pored toga, podesivi i odvojivi kaiš za nošenje preko ramena pruža neuporedivu fleksibilnost, omogućavajući vam da udobno nosite torbu na različite načine, prilagođavajući se vašim željama i potrebama.

THE BARREL BAG I je dostupna u tri zadivljujuće kombinacije boja, od kojih svaka prikazuje svoju jedinstvenu ličnost. Belo kožno izdanje, ukrašeno crnim Maybach uzorkom i upotpunjeno zlatnim metalnim akcentima, bez napora spaja sportsku nonšalanciju sa dodirom sofisticiranosti — pravo otelotvorenje prefinjenog stila. Za one koji cene eleganciju, verziju od crne kože i antilopa prepliće sivi Maybach dezen sa metalnim aplikacijama, što rezultira dizajnom koji odiše bezvremenskim šarmom i sofisticiranošću. Za smele avanturiste tu je narandžasto i roze kožno izdanje koje je izuzetan izbor. Ukrašena metalnim akcentima presvučenim paladijumom, ova živahna verzija THE BARREL BAG I zaista se ističe, odražavajući duh ekspresivnosti i smelosti.

THE BARREL BAG II

Moderan pandan THE BARREL BAG I, THE BARREL BAG II je izuzetan spoj funkcionalnosti i udobnosti. Nemojte da vas zavara njena manja veličina, ova torba je dizajnirana da pruži isti nivo praktičnosti i pogodnosti. Opremljena sa dva unutrašnja džepa, THE BARREL BAG II osigurava da vaše stvari ostanu organizovane i lako dostupne. Podesivi i odvojivi kaiš za rame dodatno poboljšava njenu svestranost, omogućavajući vam da prilagodite stil nošenja prema vašim željama. Kompaktnih dimenzija 35 x 15 cm, THE BARREL BAG II je dostupna u istom zadivljujućem dizajnu kao i THE BARREL BAG I. Belo kožno izdanje, ukrašeno crnim Maybach dezenom i praćeno zlatnim metalnim dodacima, odiše sportskom elegancijom sa primesama luksuza. Za one koji cene nenaglašenu sofisticiranost, verzija od crne kože i antilopa, sa sivim Maybach dezenom i metalnim aplikacijama obloženim paladijumom, donosi bezvremenski šarm i besprekoran stil. I voa torba je dostupna od narandžaste i ružičaste kože.

THE BARREL BAG III

Kompaktna i svestrana THE BARREL BAG III je pogodnih dimenzija 22 x 10 cm. Ova varijanta je savršen pratilac za šoping putovanja ili posete klubovima, kombinujući stil i funkcionalnost u malom paketu. Uprkos svojoj manjoj veličini, THE BARREL BAG III ne pravi kompromise u pogledu praktičnosti. Ima unutrašnji džep, pružajući siguran prostor za organizovanje vaših osnovnih stvari dok ste u pokretu. Podesivi i odvojivi kaiš za rame nudi fleksibilnost u opcijama nošenja, osiguravajući maksimalnu udobnost tokom vaših izleta. Kao i ostale torbe dostupna je u iste tri zadivljujuće varijante boja.

THE COCOON BAG I

Torba THE COCOON BAG I, dimenzija 25 x 40 cm, nudi optimalnu udobnost i dizajnirana je da se nosi kao ranac ili preko tela. Napravljena za vašu udobnost, THE COCOON BAG I pruža dovoljno prostora za nošenje vaših osnovnih stvari kao što je tablet, osiguravajući da ostanete povezani i produktivni dok ste u pokretu. THE COCOON BAG I dolazi sa dve podesive i odvojive naramenice, koje vam omogućavaju da prilagodite način nošenja torbe prema vašim potrebama i željama. Izaberite jednu od tri zadivljujuće kombinacije boja: bela, crna i narandžasto-ružičasta.

THE COCOON BAG II

Nešto manja verzija THE COCOON BAG dimenzija 19 x 32 cm je torba opremljena unutrašnjim džepom,  podesivim i odvojivim kaišem za rame, a dostupna je u identične tri varijacije boja.

THE COCOON BAG III

THE COCOON BAG III je interpretacija moderne crossbody torbe. Ima unutrašnji džep i podesivi, odvojivi kaiš. Kao i druge dve torbe, takođe je dostupna u tri varijacije boja.

THE COCOON CASE

THE COCOON CASE dizajnirana je imajući na umu vaše svakodnevne poslovne potrebe, nudi fuziju funkcionalnosti i elegancije. Opremljena unutrašnjim džepom sa rajsferšlusom i pogodnim pregradama, ova torba osigurava da vaše osnovne stvari ostanu organizovane i lako dostupne tokom vaših profesionalnih poduhvata. Uključivanje podesivog i odvojivog kaiša za nošenje preko ramena daje dodir svestranosti, omogućavajući vam da nosite COCOON CASE sa najvećom udobnošću i praktičnošću. Dostupan je u tri zadivljujuće opcije boja, nudeći vam mogućnost da odaberete stil koji najbolje dopunjuje vaš individualni ukus i preferencije.

Luxury Experience