Maštovita nova Salvatore Ferragamo kolekcija

Moramo priznati da niko ne unosi leto u naše garderobere, onako kako to čini Salvatore Ferragamo...

Njihova najnovija Silk Capsule kolekcija dokaz je ikončne izrade, savoire-faire i neponovljivog stila. Najnovija moderna ponuda uključuje selekciju komada iz sezone proleće/leto 2020, koji dolaze kao oda istorijskim arhivama slavnog brenda.

I dok je čitav svet poprilično nepokretan i ljudi većinu svog vremena provode u zatvorenom prostoru, odnosno svojim sopstvenim domovima, ova uzbudljiva cvetna kolekcija unosi u naše živote sjajne šezdesete i vraća na scenu „Magic of Print Capsule Collection“ liniju.

Ferragamo svila ponovo je u centru naše pažnje, zahvaljujući modnim ekspertima koji su zaronili u svoje dizajnersko nasleđe i stvorili komade koji su toliko lepi da ih jednostavno morate imati. Ikonični komadi su oživeli popularne motive, uključujući mačke, cveće, leptire, slonove i sultane.

Otisci su neverovatno simpatični, jer sadrže male nesavršenosti svakog crteža i skice, koji su ručno izrađeni i pronađeni u milanskim arhivama brenda. Najnovija kolekcija sadrži maramu u formi kvadrata, ogrtač, šal za glavu sa kožnim vizirom i klasični šal.

Pošto je ova modna kuća cenjena, znamo da od njih možemo očekivati mnogo više od klasike. Prema navodima, oni su predstavili i Viva Shoe kolekciju koja će vam ukrasti pažnju i srca dekorisanim sandalama, baletankama i patikama. Fashioniste će se definitivno oduševiti ovom linijom, čim po prvi put ugledaju Boxyz i Ferragmo Studio tašne u novom izdanju.

Salvatore Ferragamo daje nam kompletni modni remont uključivanjem opsežnog ready-to-wear izbora, koji sadrži gotovo sve – od svilene bluze do trenč mantila, od plisirane midi suknje do haljina i pantalona, bluza i majica takođe. Uz sve ovo zajedno, letnji izgled iz snova je kompletiran!