Mašne su ovogodišnji hit!

Nakon što je Puma lansirala patike Fenty x Puma Creepers u saradnji sa Rijanom i za iste dobila nagradu Shoe of the Year, stižu nam nove patike i papuče sa velikom mašnom koje su bestseleri kada je u pitanju trendi obuća.

Kolekcija Fenty x Puma Bow sneakers and slides će definitivno oboriti sve rekorde po prodaji, a to se već vidi po mnogobrojnim anonimnim brendovima koji mašnu na obući uveliko kopiraju.

Udobne i moderne, nove patike i papuče kreirane od strane Rijane za Pumu, su odevni komadi za kojima su već poludele sve devojke na Instagramu. Kombinujući udobnost i visoku tehnologiju, dostupne su u dve boje - baby roze i maslinasto zelenoj.

U centru patika i papuča, svakako je mekana i glatka svilenkasta mašna, mada ne treba zanemariti ni đon koji inspiraciju pronalazi u dizajnu 90-tih godina prošlog veka. Ergonomičan đon učiniće šetnju po gradu veoma udobnom, a vaše noge obuvene u obuću po poslednjoj modi.

Ukoliko niste ljubiteljke mašni, znajte da je Rijana kreirala i papuče sa krznom umesto mašne i to u crnoj, beloj, pink i sivoj varijanti. Kako je krzno vodeći trend za ovu godinu, sigurni smo da će se i ovi modeli razgrabiti sa polica.

Patike sa mašnom koštaju $160, dok ćete za papuče sa mašnom morati da izdvojite $90. Verzija sa krznom košta $80.

Potrudite se da nabavite svoj omiljeni model što pre.

N.V.T.