Manolo Blahnik otkriva savršene cipele za praznične žurke

Ima li boljeg načina da započnete sezonu žurki nego uz par cipela Manolo Blahnik?

Već pet decenija, španski dizajner je odgovor za žene koje traže obuću koja inspiriše i impresionira. Sa svojim dramatičnim detaljima, naletom boja i ponekad čak i sjajem, cipele Manolo Blahnik često izgledaju kao prava proslava.

Ovo se posebno odnosni na zimsku kolekciju luksuznog brenda, za koju je Blahnik bio inpsirisan bogatom istorijom i kulturom Italije. Ova zemlja ima poseban uticaj za dizajnera: pored mnogih inspiracija koje nudi, Italija je takođe dom renomirane fabrike cipela u kojoj se Blahnikovi snovi ostvaruju. Tamo predvodi tim visokokvalifikovanih zanatlija koji oživljavaju njegove jedinstvene kreacije.

Ove sezone, te kreacije se kreću od upečatljivih čizama koje podsećaju na krune do vezenih i naboranih potpetica koje bi zagolicale maštu Marije Antoanete. Idući dalje od kultnih Hangisi cipela po kojima je Blahnik poznat, dizajner predstavlja raznoliku liniju novih stilova obuće koji odražavaju njegovo enciklopedijsko znanje o umetnosti, istoriji i kulturi, kao i njegovu nepokolebljivu posvećenost lepoti. Nije ni čudo što svaki par izgleda kao umetničko delo - ono koje možete da nosite.

I postoji mnogo mogućnosti da nosite ove cipele tokom praznika, bilo da se radi o vašem božićnom porodičnom okupljanju ili otmenom sastanku u novogodišnjoj noći. Ako su vam dosadne svetlucave štikle koje nosite u svakoj prazničnoj sezoni, videćete da maštovite kreacije Manola Blahnika predstavljaju hrabar stil bez predvidljivosti.

Najbolji deo? Cipele su izuzetno udobne, što znači da nema žuljeva - čak i ako provedete celu noć na plesnom podijumu.

U galeriji smo izdvojili nekoliko modela koji su savršeni za novogodišnje i božićne praznike.

« 1 2 3 4 5 6 »