Luksuzni novčanik od pravog meteorita

Bejeti je brend koji se fokusira na proizvodnju i prodaju kvalitetnih novčanika od meteorita.

Jedan od njihovih najpopularnijih proizvoda je Planetesimal Meteorite Wallet, koji je napravljen od autentičnog komada meteorita koji je pao na Zemlju pre milion godina. Ovaj novčanik nije samo moderan i originalan, već je i izdržljiv i funkcionalan.

Planetesimal Meteorite Wallet je novčanik dimenzija 11 x 8 x 1 cm i težine samo 80 grama. Dovoljno je mali i lagan da stane u džep ili torbu, ali ipak nudi dovoljno prostora za čuvanje novca, kartica i dokumenata. Novčanik ima dva glavna džepa za novčanice i kovanice, četiri pregrade za kreditne kartice, vozačku dozvolu ili ličnu kartu. Novčanik se zatvara magnetnim zatvaračem koji obezbeđuje sigurnost vaših dragocenosti.

Planetesimal Meteorite Wallet je novčanik koji se ponosi svojim jedinstvenim dizajnom i materijalom. Novčanik je napravljen od meteorita koji je došao sa asteroida koji je kružio oko Sunca pre 4,5 milijardi godina. Ovaj meteorit sadrži retke elemente kao što su iridijum, platina ili osmijum, koji mu daju prelepu metalnu boju i sjaj. Svaki novčanik je ručno sečen i poliran tako da ne postoje dva ista, a takođe dolazi sa sertifikatom o autentičnosti koji potvrđuje njegovo poreklo i istoriju.

Planetesimal Meteorite Wallet je novčanik koji je savršen poklon za svakoga ko voli svemir, nauku ili avanturu, predstavljajući simbol hrabrosti, otkrića i radoznalosti, ali takođe način da se podsetimo naše povezanosti sa univerzumom i našeg poštovanja prema prirodi.

Novčanik košta 29.500 dolara i može se naručiti na zvaničnom sajtu Bejeti. Ako tražite originalan i kvalitetan novčanik koji će vas pratiti na svim putovanjima Planetesimal Meteorite Wallet je pravi izbor za vas.

Luxury Experience