Louis Vuitton torbe - koštaju više od BMW-a

Više slika

Više slika

Nisu sve Louis Vuitton torbe dizajnirane isto – neke koštaju par stotina dolara, a druge na hiljade dolara…

Na sajtu ovog čuvenog modnog brenda, odvojene su zvezde od super zvezda i mega zvezda. Postoji posebni deo u kom se nalaze Capucine, Alma i Volta torbe, napravljene od egzotičnih materijala, poput ultra luksuzne kože krokodila. One koštaju nekoliko hiljada dolara, ali ipak, postoje i oni varijeteti koji koštaju i preko 40.000 dolara.

U staro vreme, ovaj modni brend ih nije ni predstavljao na sajtu, jer su one jednostavno namenjene njihovoj ultra bogatoj i luksuznoj klijenteli, kojima je šoping celodnevno iskustvo i uživanje, u posebnim pogodnostima i detaljima. Ipak, pre par meseci, oni su napravili promenu u svom sistemu, pa su postavili detaljne specifikacije svih modela i njihove cene.

Prošle godine, ovaj luksuzni brend odlučio je da mora posvetiti više pažnje tim bogatim i luksuznim kolekcijama, koje su namenjene dobrostojećim klijentima, kako bi očuvali svoj imidž ekskluzivnog brenda. Ova egzotična skupina torbi im svakako pomaže u tome, jer verovali ili ne, ove torbe koštaju više od BMW-a.

Luxury Experience