Louis Vuitton Shoes kampanja za jesen/zimu 2021 sa Emom Čembrlejn u glavnoj ulozi

Youtube zvezda Ema Čejmberlen pojavljuje se u svojoj drugoj kampanji za luksuznu kuću Louis Vuitton i sada predstavlja najnovije dizajne obuće za jesenju sezonu.

Emu je fotografisala modna fotografkinja Julia Mijorova, dok je za stilizovanje bila zadužena Mari-Ameli Suve. Kolekcija obuće, koju je dizajnirao Nikolas Geskjer nudi nosive i praktične dizajne koji uključuju cipele, mokasine i čizme.

Vrhunac kolekcije su Patti čizme, inspirisane bajkerskom jaknom i predstavljaju rock-chic dizajn koji ima dvosmerni patent zatvarač, metalne detalje sa ugraviranim Louis Vuitton natpisom i presavijene trake preko gornjeg dela čizme.

Patti čizme dostupne su u potpuno crnoj boji i u smelim kombinacijama boja kao polu-čizme ili u dužoj verziji.

Još jedna ponuda iz kolekcije su LV Beaubourg derby cipele – masivne sa debljim đonom i platformom oivičene su belim šavovima. Dekorisane su uzorkom monograma, čija je spoljašnja strana obložena neoprenom i imaju iste vezice kao patike Archlight. Savremeni klasični dizajn spoj je stila, udobnosti i materijala koji nude lakoću, udobnost i vrhunski stil.

Kolekcija Louis Vuitton za jesen/zimu 2021. takođe uključuje  Pillow čizme. To su lagane čizme ispunjena perjem napravljene od prošivenog recikliranog najlona. Za čizme Pillow korišćen je ECONIL®, jedinstveni materijal napravljen od 100% recikliranih najlonskih vlakana, a dostupne su u tri boje, crnoj, khaki i beloj, obložene recikliranim najlonom sa uzorkom.

Povezane teme