Louis Vuitton se udružuje sa Karlosom Alkarazom kako bi predstavili teniski kofer po meri

Louis Vuitton se udružio sa ambasadorom brenda, Karlosom Alkarazom, pobednikom US Open 2022. i Vimbldona 2023, kako bi sarađivali na luksuznom Malle Vestiaire po meri.

Personalizovani kofer sadrži pažljivo odabran izbor Alkarazovih suvenira i opreme. Sa skoro 170 godina iskustva u izradi prtljaga, iskusne zanatlije su majstorski oblikovale kovčeg od odabranog drveta, a zatim ga pokrili klasičnim platnom Monogram u ateljeima brenda u Francuskoj. Kofer je završen prepoznatljivim mesinganim kopčama, koje se koriste na kovčezima od 1860-ih. Inspirisani Alkarazovom karijerom, ručno oslikani logotipi zauzeli su mesto na spoljašnjosti prtljažnika.

Stil susreće funkcionalnost sa prošivenom unutrašnjosti predivnog kovčega sa pet fioka obloženih mikrovlaknima, svaka sa ručkom od prirodne kravlje kože, i većom, centralnom fiokom sa tkanim pamučnim kaiševima koji se odnose na istorijske kovčege Louis Vuitton, posebno na legendarni Secretaire Linge.

Prilagođen da sadrži uspomene iz Alkarazove veoma uspešne karijere, kovčeg uključuje Nike majicu i patike koje je nosio kada je postao šampion Vimbldona 2023. i jedan od njegovih Babolat reketa. Ostali predmeti pronađeni u prtljažniku uključuju izbor ličnih Louis Vuitton predmeta igrača, kao što je plava Speedy P9 torba koju mu je poklonio kreativni direktor Louis Vuitton brenda za muške kolekcije, Farel Vilijams, i njegove omiljene LV Nike AF1. Takođe sadrži kolekciju dodataka kao što su teniske loptice, slušalice Horizon Light Up, prenosivi LV Nanogram zvučnik, kao i toaletna torbica Dopp Kit i lepa mini torbica. Na kraju, u kovčegu se nalaze vodiči Louis Vuitton City Guides za Njujork i London gde se održavaju US Open i Vimbldon.

„Rad na ovom Malle Vestiaire sa zanatlijama Louis Vuitton brenda bilo je veliko iskustvo i privilegija“, kaže Alkaraz. „Gotov kovčeg je za mene pun neverovatnih uspomena, posebno onih na osvajanje moja dva grend slema, kao i na neke od mojih omiljenih Louis Vuitton proizvoda koje uživam da koristim, poput moje Speedy Bag i prilagođenih LV x Nike AF1. Zaista sam ponosan na ono što smo uspeli da stvorimo zajedno sa ovom saradnjom.”

Malle Vestiaire je sada dostupan u klasičnom Monogram platnu sa bež unutrašnjosti od mikrovlakana, pružajući klijentima priliku da poseduju i personalizuju sopstvenu verziju.

Luxury Experience